Fareena Beauty Care

Back


Product Name:Fareena Beauty Care
Product Code:Fareena Beauty Care
Price:RM 60.00
RM 69.90
Availability:Yes
Quantity:



  
Previous Product Next Product
Product description:

FEREENA BEAUTY CARE 

Fereena beauty care merupakan anak syarikat DZ TRADE (M) SDN BHD 
yang juga merupakan pengeluar dan pengilang produk terkenal seperti 
D'HERBS,BIODEX,JAMU MAK DARA DAN BANYAK LAGI
Fereena beauty telah mengeluarkan produk pertama beliau iaitu 
V-SHAPE LOTION,FERSKIN,FAREENA PUTRI CAPSUL SLIMMING DAN LAIN - LAIN dengan fomula baru yang lebih berkesan dan berguna untuk kaum wanita dan lelaki

jadi cuba pikirkanlah kalau produk terkenal seperti diatas pun boleh jd hebat dan berkesan  inikan pula produk sendiri hehehe--

KELEBIHAN V-SHAPE LOTION 


1-membantu memecahkan lemak dan lebihan lemak yang terdapat di bank bank Simpanan lemak PADA tubuh Badan anda
Membantu menghilangkan Atau mengurangkan "jalur jalur gemilang "di perut anda-khusus utk wanita beranak amat sesua Dlm nak kawal berat Badan ...,tak gedebab selepas beranak,dan sihat untuk pengecutan saraf dan peranakan kembali normal
 
2-mengamalkannya dapat kawal berat Badan,kebaikkan utk Kulit ,hilang parut parut Hitam,menganjalkan Kulit walaupun selepas berlaku penurunan berat Badan,yakni Kulit tak melepeh....Faham ?
 
3-menyedapkan sakit sakit ringan-lutut,bengkak kaki,Sapu dan rasa selesa.....
-mudah dan senang masukkan Dalam beg Tangan anda dan bawa Kemana saja....

4-  bahan yang simple dan efektifaloe Vera..-glycerine-pelembab, virgin  oil pun Ada,menthol -penyedap dan penyejuk,white oil -pelincin,capsicum -pemanas.
 Algycium c dan hydroxyporcelen
        
 5. TANPA PAREBEN !!!!!!!!

KATA2 DARI PENGASAS ;)

semua dokumen Ada lengkap...takkan kami nak buat Benda yang Bagi kilang kami Ada masalah....dah 12tahun dah lesen GMP kami......Bukan setakat malaysia kami juga ke eksport ke Dubai ,south Africa ,dan turki Serta Spain ....
Tu ka.......jadi yang lain Hampa tak payah duk piki
Bagi sudah-susah keluar kilang hantar kat hampa dan jual saja....hi..hi  Opsss LUPA satu lagi .TAKDA ORANG TENGAH..sebab bila ada orang tengah tu yang masalah produk ada problem kata orang tengah menipu,dengan kami hampa boleh mai tengok kilang sendiri..selangkah?
"SEPANTAS FERRARI ...sehebat fereena" seyakin bersama kami
selamat untuk anda selamat juga untuk kami



FER'WHITE GLUTA COLLAGEN



♥ Nak kan produk yang bagi kulit cerah, gebu, bersih & anjal PADA HARGA BERPATUTAN ???? 

♥ Presenting to you allssss, FER'WHITE skin solution, di mana rahsia kulit cantik kini mampu jadi milik anda ;)

1) L-GLUTATHIONE :
Bertindak sebagai anti oksida yang dapat mencerahkan warna Kulit,gluthathionen memang umur dalam hati manusia cuma bezanya tinggi dan rendah sahaja. juga agen imunisasi dan detoksi.

2) KOLAGEN :
Membina sel-sel baru,menguatkan ikatan sel kulit,yang membolehkan kulit jadi tegang,cerah dan cantik. mengelakan kulit dari kedut dengan pantas.

3) HYRALONIC ACID (HA) :
Penting untuk sendi, kulit, mata, gusi, rambut. HA pun sudah ujud sejak penciptaan ADAM didalam DIRI manusia, semakin tua HA akan semakin Kurang. FUNGSI HA melembabkan kulit, kulit elastic, pembentukan kolegen, meningkat kolegen, menghilangkan garis halus, metabolisma badan.

4) ACAIBERRY :
Anti oksidan, slimming, mampu melawan radikal bebas, AWET MUDA.

5) L-CARNITINE :
Anti oksidan, membaiki sel badan dengan pantas.

6) DEXTROSE ANDYROUS :
Anti penuaan.

7) ACID FOLIC :
Ko enzyme dalam sintesis DNA dan RNA. Penting untuk pecahan dan sel penyalinan kulit.

8) MALIC ACID :
Menentang jangkitan kuman dan bakteria dan mikro organisms dalam FER'WHITE.

10) STRAWBERRY :
Anti oksidan, merawat kulit, menegangkan kulit, dan kelembapan kulit.

11) L-TAURINE :
Anti oksidan dan membaiki sel sel badan.

12) APPLE STEM CELL :
Membantu melambatkan proses penuaan, membaiki sel-sel kulit, kulit menjadi tegang dengan amalan pengambilannya.

13) EKSTRAK MANGGIS :
Membantu merawat kulit dan menyembuhkan jerawat, menjadikan kulit lebih cantik.

14) DSM RDA vitamin mix :
Vit A - Kulit jerawat dan kulit keping.
Vit B - menjaga sistem pengahadaman,serap. nutrients, jaga saraf.
Vit C - PEMBENTUKAN dan memelihara kolegen.
Vit D - Membantu menyerap kalsium.
Vit E - Membantu Kulit kelihatan Muda, membantutkan penuaan akibat radikal bebas.
Vit K - Memelihara sel dalam badan supaya kekal sihat.

♥ Price : RM 139.00(SM)
promosi RM120.00

♥ Harga termasuk postage
sms ke 0126818254 










Fareena Beauty Care-Fareena Beauty Care
Price: RM 60.00
RM 69.90