Le Roselle Skin Care

Back


Product Name:Le Roselle Skin Care
Product Code:Le Roselle Skin Care
Price:RM 150.00
RM 198.00
Availability:Yes
Quantity:



  
Previous Product Next Product
Product description:

ROSELLE SKIN CARE Pakar dalam menggebu & 

mencerahkan kulit anda sehinggakan pasangan anda tak 

pandang dah wanita lain!







Matlamat kami adalah menjadikan setiap wanita dambaan pasangan masing-masing hingga akhir hayat melalui produk perawatan kulit wajah berasaskan tumbuhan Roselle kami ini ...


Set Le'Roselle Skincare - Rawatan luaran wajah anda agar kekal berseri-seri sepanjang hari hingga ke malam. Terdiri daripada:-
- Cleansing Milk
- Facial Toner
- Moisturiser (Day Cream)
- Night Sereum



Anda mampu kekalkan wajah awet muda anda & lenyapkan segala bintik hitam, jerawat, kulit berminyak, kulit gelap serta kulit kusam tidak bermaya dengan set Le'Roselle Skincare.


9 Kelebihan Le'Roselle Skincare
=====================
1. Menghilangkan kedutan & garis-garis penuaan
2. Menegangkan & menganjalkan kembali kulit
3. Menghaluskan & menggebukan kulit anda
4. Mengghaibkan kesan jerawat & parut
5. Mengatasi masalah kulit kusam & tidak bermaya
6. Mengatasi masalah keroskan kulit kesan daripada penggunaan produk kosmetik berbahaya
7. Mencerahkan kulit wajah anda secara sekata & selamat
8. Membantu mengekalkan kelembapan kulit secara semulajadi
9. Mengelakkan & mengatasi kulit berminyak


Unik & Bezanya Le'Roselle Skincare
=======================
3 kelebihan utama ia berbanding produk-produk skincare lain yang terdapat di pasaran hari ini:-

[1] Mengandungi anti-oksida yang mampu menghalang & melenyapkan agen penuaan yang meresap masuk kulit anda. Kekalkan awet muda la tu maksudnya

[2] Bahan utama diperbuat daripada tumbuhan & bahan-bahan semulajadi iaitu ekstrak kaliks (kuntum bunga) Roselle yang kami sendiri tanam di ladang Roselle kami di Sik, Kedah

[3] Produk ini terhasil daripada kajian usahasama antara pihak SIRIM Malaysia & syarikat induk kami Al-Faiz Industries Sdn. Bhd. sejak 2009 lagi


  • TESTIMONI :

#puanhaslinda : sy guna produk ni , lain dari yang lain sapuan cleasing milk yang pertama pd muka saya mmbuatkan kulit muka saya nampak lembut selepas 7 hari parut jerawat dan kulit berminyak semakin hilang. harga pun mampu milik.

#encikman : saya ingat hnya perempuan sahaja guna produk ni ,setelah sy cube ,ternyata roselle skin care mmg mampu merawat masalah kulit jerawat dan kulit kering sy. BEST 

#maria : akak gune mcm yg disarankan,selepas 3 hari nampak sgt perubahan ,encik tunang pun perasan jeragat dan hilang , cleasing milk tu bagus sgt ,wangi mcm bau buah ,pakai pun lembut je .bila apply toner lagi rasa pelikk , bau lain sgt mcm nk mkn .yang best muka rasa segar,dan makin cerah lepas guna berapa hari 




Le Roselle Skin Care-Le Roselle Skin Care
Price: RM 150.00
RM 198.00